Oasis beach VII App 21


Nieuwbouw appartement van 77m² op de benedenverdieping voor 4 personen met zuidgericht terras te huur rechtstreeks van Belgische eigenaar.


De woning beschikt over 2 slaapkamers, 2 badkamers, 2 wc's, open keuken (kookplaat, oven, koelkast, diepvriezer, koffiezet, Dolce Gusto, waterkoker, croque monsieur machine, strijkijzer, strijkplank, broodrooster, tafel bakplaat, wasmachine en afwasmachine), woonkamer (tv Vlaanderen, dvd, stereoketen, internet), en air conditioning in de leef- en slaapruimten.


Het afgesloten domein beschikt over een zwembad, jacuzzi en kinderbad, speeltuin, petanquebanen, zonneweide, ondergrondse parkeergarage en 3 fietsen.


Stoeltjes, strandmatjes, parasol voor het strand, luchtmatras, petanqueballen, palletjes, volleybal, voetbal en frigobox zijn eveneens aanwezig.


De afstand tot het strand is 1,5km. De winkel Consum is op 600m, Carrefour op 1km, Lidl op 1,2km en Zenia Boulevard op 3,5km (groot shopping center met meer dan 150 winkels en 360 dagen per jaar geopend) van het appartement.


De handdoeken, keukenhanddoeken en lakens zijn inbegrepen.


Vanaf Alicante luchthaven is het 45min en van Murcia luchthaven is het 30min rijden.


Voor meer info graag een email naar : OBVII21@GMAIL.COMFollow Us

Oasis Beach VII / App 21

OBVII21@gmail.com

© All Rights Reserved to OBVII21